BİTLİS / AHLAT - OTLUYAZI ORTAOKULU

Haz

Daha bilinçli ve daha sağlıklı bir Türkiye için iş birliği içinde çalışan bakanlıklarımızın etkinliklerinden bir örnek daha: Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi.

Haz

Karnelerini alan ve tatile giren öğrencilerimizin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Haz

Çocuklarımızın sağlıkla gülebilmesini sağlayan "florürlü diş koruması" ilkokul öğrencilerimize uygulandı.

Haz

Okulumuzda düzenlenen kitap sergisine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Kumbaralarında biriken paraları, kitap almak için adeta birbirleriyle yarışırcasına harcadılar.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Çocuklarımızın bayram sevincine tüm velilerimiz ortak oldu.